Gratis Verzending | 50% Korting →

Niet tevreden? Geld Terug!


Bij SKIN BEST bieden we graag een "Niet tevreden? Geld Terug!" Garantie, want we zijn er zeker van dat we de beste IPL Laserontharing handset leveren! 

Mocht het onwaarschijnlijke voorkomen, dat je na 60 dagen geen resultaten ziet, dan kan je de handset naar ons terugzenden en zullen we het volledige aankoop bedrag terugstorten!

Lees de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de Niet Tevreden Geld Terug Garantie:

  • De aanvraag mag alleen als je jouw IPL handset minstens 60 dagen in bezit hebt. Je dient op zijn minst 6 behandelingen voltooid te hebben en bij elke behandeling dien je vooraf een foto te maken van het te behandelen gebied.
  • Mocht je na 60 dagen geen resultaten zien dan kan je de foto's naar info@skinbest.nl sturen. Een collega zal dan jouw aanvraag beoordelen. 
  • De aanvraag moet tussen 60 - 90 dagen na ontvangst bij ons gemeld zijn. Het dient binnen 90 dagen na ontvangst bij ons gemeld te zijn.
  • Je dient er voor te zorgen dat alle foto's voorzien zijn van een geldige tijd- en datumstempel (bijvoorbeeld timeanddate.com)

Als je aanvraag niet voldoet aan deze voorwaarden, dan zal je aanvraag worden afgekeurd. Elke aanvraag dient meteen duidelijk en compleet te zijn.

Mocht je aanvraag goedgekeurd zijn, dan zullen wij na ontvangst van het product het aankoopbedrag terugstorten.

Het belangrijkst is dat je strikt/stelselmatig behandelt, zoals wij adviseren in de FAQ, voor de juiste periodes.

Wanneer je niet consistent behandelt wijken de resultaten af. 

Gebruik de IPL Laser Hair Removal zoals voorgeschreven in de handleiding en onze FAQ. Mocht de handset niet op deze manier gebruikt worden, dan moeten we helaas de aanvraag afkeuren.

Te allen tijde behouden wij het recht een aanvraag af te keuren wanneer wij niet tevreden zijn met het aangeleverde bewijs.

Retourkosten bij Niet Tevreden Geld Terug Garantie zijn voor de koper. 
Gelieve de SKIN BEST Laser Hair Removal alleen terugzenden wanneer je aanvraag is goedgekeurd.

We raden ook aan om je verzendbewijs/Track&Trace code goed te bewaren.

Bent je tevreden over de resultaten van je handset en wil je die delen? We zien de resultaten graag, stuur de foto's in een e-mail naar info@skinbest.nl, dan sturen we je graag een cadeautje!