Gratis Verzending | 50% Korting →

Veel Gesteld Vragen Lijst - IPL Laser Ontharing


WAT IS IPL?
IPL (Intense Pulsed Light) is een modern type laserontharing dat wordt gebruikt voor permanente / langdurige ontharing.

HOE WERKT HET?
Lichtenergie van IPL wordt geabsorbeerd door de melanine in het haar, die vervolgens in warmte verandert en de haarcellen vernietigt.

GEBRUIK & RESULTATEN

HOE LANG DUURT HET TOT DAT IK RESULTATEN ZIE?
De meeste klanten beginnen al na 3-4 behandelingen haarvermindering op te merken, met volledig resultaat na 12 behandelingen. De resultaten verschillen echter van persoon tot persoon.

HOE GEBRUIK IK DE IPL LASER ONTHARINGSAPPARAAT? 

Een (bescherm)bril is niet verplicht, of noodzakelijk. Aangezien onze IPL Laser apparaten zijn voorzien van een sensor, waardoor ze geen licht pulseren tenzij het hele venster tegen je huid aan wordt gedrukt.

Mocht u het licht toch toch als te fel ervaren dan is een gewone zonnebril voldoende als voorzorgsmaatregel.

MOET IK SCHEREN VOORDAT IK DIT PRODUCT GEBRUIK?
Ja, altijd SCHEREN voor gebruik. Epileer, pluk of wax geen nieuwe haargroei! Je moet het haar in hun schachten laten om de laser erop te laten werken. Je kan je haar indien nodig knippen, trimmen of scheren.

MOET IK MIJN HUID HYDRATEREN NA GEBRUIK VAN HET APPARAAT?
We raden aan om een zachte, geurvrije lotion te gebruiken na de laatste ontharingssessies. Sommige mensen kiezen voor aloë vera vanwege de kalmerende eigenschappen. Hoe dan ook, het gebruik van een vochtinbrengende crème tijdens laserontharing helpt niet alleen om je huid te voeden, maar het helpt ook om de ontsteking die na elke sessie ontstaat onder controle te houden.

HOEVAAK MOET IK DE BEHANDELING OP HETZELFDE GEBIED HERHALEN?
Je moet elk gebied 1-3 keer per sessie doorlopen. Dan kun je het proces een keer per week herhalen gedurende een periode van 12 weken.

ZIJN ER TERUGKERENDE OF VERBORGEN KOSTEN?
De kan elk lichaamsdeel (ook je gezicht) in slechts enkele minuten doen, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis ... en het beste is dat er absoluut geen verborgen kosten zijn - nooit vervangen of bijvullen!

IS HET VEILIG & VOOR WIE AFGERADEN

IS HET VEILIG?
Er zijn talloze wereldwijde onderzoeken geweest die de veiligheid en effectiviteit van IPL voor haarverwijdering aantonen. Vanwege dit feit is het een extreem populaire, veilige en effectieve methode voor ontharing thuis en in klinieken geworden.

OP WELKE GEBIEDEN VAN MIJN LICHAAM KAN IK DIT GEBRUIKEN?
Je kan de IPL Laser ontharingsapparaat op je hele lichaam gebruiken. Je kan het ook op je gezicht gebruiken (zorg ervoor dat je niet te dicht bij je ogen komt)!

IS HET PIJNLIJK?
De eigenlijke sessie omvat een reeks laserpulsen die resulteren in een prikkelend en licht branderig gevoel. Maar maak je geen zorgen; de pijn valt mee. De pijn is vergelijkbaar aan een klein tikje of pets van een elastiekje. Iedereen ervaart dit anders, maar het wordt zeker niet als pijnlijk beschouwd.

Nadat de laserontharingssessie voorbij is, kan je tijdelijke zwelling en roodheid ervaren, dat is Normaal en zal verdwijnen.

WERKT IPL VOOR ALLE HUIDTINTEN?
IPL is geschikt voor alle, behalve de donkerste huidtinten. Raadpleeg de onderstaande huidskleurentabel om te zien of IPL geschikt is voor jou:

WERKT IPL OP ALLE HAARKLEUREN?

IPL is afhankelijk van melanine in het haar dat de lichtenergie absorbeert, daarom is IPL niet effectief bij heel lichtblond, rood of grijs gekleurd haar.

MOET IK OOGBESCHERMING GEBRUIKEN?
Nee, het is niet nodig om oogbescherming te dragen tijdens het gebruik van onze IPL Laser Hair Removal. Onze IPL Laser apparaten zijn voorzien van een sensor en pulseren niet en lichten niet op tenzij het hele venster tegen je huid wordt gedrukt. Dat gezegd hebbende, je moet nooit proberen rechtstreeks in het licht te kijken terwijl het knippert.

IS HET VEILIG OM IPL TE GEBRUIKEN TIJDENS ZWANGERSCHAP OF BORSTVOEDING?
Hoewel er geen bewijs is dat IPL negatieve effecten heeft op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, raden we, als voorzorgsmaatregel, toch af om onze IPL apparaat te gebruiken.

IS HET VEILIG OM IPL OVER MOEDERVLEKKEN EN SPROETEN HEEN TE GEBRUIKEN?
We raden af IPL niet toe te passen op zeer donkere sproeten of moedervlekken, maar lichte sproeten zijn prima.

IS HET VEILIG IPL OVER TATOOS HEEN TE GEBRUIKEN?
Gebruik IPL niet over tatoeages! Het is echter prima om rond tatoeages te gaan.

IS EEN LICHT BRANDENDE GEUR NORMAAL BIJ GEBRUIK?
Ja, dit is volkomen normaal. Omdat de lichtenergie het haar verwarmt, kan het zijn dat je een lichte verbranding ruikt, maar dit betekent alleen dat er mogelijk haren zijn die niet zijn geschoren. Zorg ervoor dat je de huid correct hebt voorbereid en dat de huid volledig is geschoren voordat je met je sessie begint.

KAN IK NA GEBRUIK IN DE ZON GAAN?
Het wordt aanbevolen om zware blootstelling aan de zon in de 24-48 uur na het gebruik van IPL te vermijden.

ZONNEBRANDCRÈME
Het wordt aanbevolen om na je laser ontharingsbehandeling uit de zon te blijven vanwege de verhoogde kwetsbaarheid van je huid voor UV-stralen. Je wilt dat je huid tijdens je behandelingen zo licht mogelijk is, dus ga niet bruinen of vergeet zonnebrandcrème te dragen. Gebruik twee weken voor en na elke behandeling een zonnebrandcrème met een SPF 50 of hoger.

DONKERDER WORDEN VAN HET LICHTVENSTER, IS HET NORMAAL? 
Omdat er warmte bij betrokken is ontstaat er een lichte zwarte verkleuring op / rond het lichtvenster, dit heeft geen invloed op je IPL ontharingsapparaat, het functioneren daarvan of op de resultaten.

GARANTIE & RETOUR

HOEVEEL JAREN GAAT DIT PRODUCT MEE?
Onze Laser IPL Apparaten hebben 300.000 flitsen, die bij correct gebruik ruim 10 jaar meegaan.

NIET TEVREDEN? GELD TERUG!
We hebben een Niet Tevreden Geld Terug Garantie. Lees hier verder om gebruik te kunnen maken van de Niet Tevreden Geld Terug Garantie!

KOMT DE IPL LASER HAIR REMOVAL MET GARANTIE?
Ja, je hebt één jaar garantie. Volledige dekking op elk probleem & defect!

HOEVEEL DAGEN BEDENKTIJD HEB IK?
Je hebt 60 dagen bedenktijd op de IPL Laser Hair Removal. Je kan zorgeloos & kosteloos retourneren!

Wettelijk heeft u recht op 14 dagen bedenktijd, wij geven u graag 60 dagen bedenktijd. Hoe werkt de bedenktijd wettelijk:
Mocht de seal (folie) gebroken zijn dan kunnen we het product niet terugnemen, om redenen in verband met de hygiëne. Bij gebruik van de bedenktijd moet je denken aan een fysieke winkel, daar kan je bijvoorbeeld ook niet verzorgingsproducten uit de verpakking halen in verband met de hygiëne. 

Aangezien wij grote vertrouwen hebben in de IPL Laser Hair Removal hebben wij naast de 60 dagen bedenktijd een Niet Tevreden Geld Terug Garantie. Lees verder om gebruik te kunnen maken van de Niet Tevreden Geld Terug Garantie!

HANDLEIDING
NEDERLANDS
ENGELS